Linkek | Kapcsolat

Írj a vendégkönyvbe  #799 Bandi 'bá 2016-10-18 17:40:56
avatar
Hello Zenekarosok!

Az előbbi beírásról lemaradt egy fontos információ.
Október 23-án hagyományosan részt veszünk a városi ünnepségen.
Ez vasárnap lesz és 11 órakor kezdődik. Ennek megfelelően 10.30-kor találkozunk a Zeneiskolában és 10.50-től térzenét adunk, majd következik az ünnepi műsor.
Kérem, hogy itt is minél nagyobb létszámban jelenjünk meg.
Köszönettel: Bandi 'bá
(természetesen pénteken: PRÓBA és nagyon fontos, mint azt eggyel feljebb v. lejjebb kifejtettem)
#798 Bandi 'bá 2016-10-18 09:08:50
avatar
Hello Zenekarosok!

Az év nagyobbik részén már túl vagyunk és sok kiemelt, jelentős és sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött. (V. Fúvós Fesztivál, Budapest Utazási Fesztivál, 30 éves jubileumi hangverseny, Gyula - várünnepség, 1566 perc - balatoni zenés hajózás, Zrínyi- napok csakhogy a jelentősebbeket kiemeljem. ) Az év további részére is van még feladatunk.
Október 29-én szombaton 17.30-kor kezdődik Várnai Ferenc szerzői estje a Vigadóban, melynek közreműködőiként mi is ott leszünk a zeneszerző felkérése szerint. Az Ő műveinek a megtanulása a következő próbák nagy feladata. Ezt a pénteki próbán már elkezdtük a jelenlevőkkel, de hangsúlyozottan szeretném kérni Tőletek, hogy a következő próbákon jelenjetek meg, hogy becsülettel helyt tudjunk állni és köszöntsük a zeneszerzőt méltó módon. Műsorunk: Legényesen, a Három képből a 3., mely Kodály Zoltánra emlékezik és még a Verbunkos és friss. Mind a három művet valamikor már játszottuk, de alapos felújítást és kidolgozást kívánnak e zeneművek és ezt csak közösen tudjuk megoldani! És ezzel párhuzamosan, majd a Várnai koncertet követően nagy koncentrációval kell készülnünk legnagyobb hangversenyünkre az aranyvasárnapi Karácsonyi Hangversenyre, mely december 18-án lesz.
Szóval kérem mindenkitől a legaktívabb közreműködést és programjainak igazítását a zenekari időrendhez, hogy a legjobbat adhassuk a közönségünknek.

A múlt próbán említettem, hogy november 6-án a Kodály Központban lesz a Zrínyi Emlékév alkalmából egy hangverseny. Ezen a hangversenyen szerepelni nem fogunk, de aki szeretné meghallgatni, annak lesz rá lehetősége. A részletekről csak a pénteki próbán tudok tájékoztatást adni.
Köszönöm mindenki közreműködését! Bandi 'bá
#797 Bandi 'bá 2016-10-07 01:31:21
avatar
Hello Zenekarosok!

A mai pénteki napunkról, tömören így az éj közepén:
17.30 próba
18.30 indulás Pécsre
20.00 koncert a gyógyszerészek rendezvényén a Rókus utcai aulában
20.45 - egy kis falatozás némi kis itallal
21.30 indulás Szigetvárra
Utána mindenkinek szabad a gazda!
Öltözet: zenekari pulóver, farmernadrág
Bandi 'bá
#796 Bandi 'bá 2016-09-19 23:47:07
avatar
Hello Zenekarosok!

Egy kis információ áradat:

- Pénteken 17.30-kor próba, a második részben közösen próbálunk a Tinódi kórussal és a Szívhúrosokkal az Ébredj hazám c. művet. A próba előreláthatólag 20 óráig fog tartani. Legyen szíves mindenki így készülni.

- 30-án pénteken szintén rendes időben (17.30-kor) próba, majd a második részben átmegyünk a Vigadóba és ott lesz a helyszíni próba az 1-jei programra. Ez a próba is kb. 20 óráig fog tartani.

- Október 1-jén az ünnepi műsor a várossá avatás 50 éves jubileumán 10 órakor kezdődik a Vigadóban. Először a Városi ünnepi kitüntetések átadására kerül sor, majd ezt követően lesz az ünnepi hangverseny, melyen közreműködik rajtunk kívül a Tinódi Vegyeskar és a Szívhúrosok. Mi külön az Andrássy Gyula gróf indulót adjuk elő, mint egy különleges darabot, a Szívhúrosok és a kórus is egy-egy számot játszik, majd közösen adjuk elő a Zrínyi Emlékév tiszteletére írt Gersy Károly művet az "Ébredj hazám"-at.

- Október 7-én pénteken 17.30-kor próba, majd indulás Pécsre és 20 órai kezdettel adunk hangversenyt a PTE gyógyszerész karának szervezésében (elnézést a nem pontos névért) az egyetemen.

- Próba 14-én és 21-én és 28-án is.

- 23-án részt veszünk az ünnepi műsoron (részletek később)

- Október 29-én a Vigadóban 18 órai kezdettel lesz Dr. Várnai Ferenc szerzői estje, melyen részt veszünk több más helyi és baranyai együttessel együtt.

Kérek mindenkit az aktív közreműködésre, a kihívás nagy, de teljesíteni tudjuk, ehhez viszont a próbák nagyon fontosak!!!!!!!!

Köszönöm: Bandi 'bá


És végül, de nem utolsó sorban: szeretném megköszönni Nektek a Zrínyi napokon való közreműködéseteket! Úgy gondolom, hogy a jubileumi Zrínyi év alkalmával zenekarunk kivette a részét a megemlékezések sorából és hozzájárult a színvonal emeléséhez. Mind mennyiségben, mind minőségben hoztuk a tőlünk elvártakat. Úgy hiszem még nincs vége a tennivalóinknak erre az évre, még folytatjuk a munkát. Mint olvashattátok az előbbiekben az októberi feladatok is nagyok, és természetesen novembertől a karácsonyira készülhetünk gőzerővel.
Köszönöm újra és számítok Rátok!
#795 Bandi 'bá 2016-09-09 08:49:42
avatar
Hello Zenekarosok!

Köszönöm az eddigi közreműködést a jelenlevőknek a Zrínyi -napi (heti) programokon.
A hétvégi program az előzőekben leírtaknak megfelelően lesz.

Vasárnap este vacsora 18 órakor a Kiskakas vendéglőben lesz.
A mai próbán kérem írja fel a nevét a kitett papírra, aki kér vacsorát.
A létszámnak megfelelő lesz megrendelve.
(Aki nem jön valami súlyos indoknál fogva próbára, de kér vacsorát vasárnap, az jelezze nekem valami módon!)

Számítok Rátok!
Bandi 'bá

#794 Bandi 'bá 2016-09-04 22:38:17
avatar
Hello Zenekarosok!

Mint említettem Nektek, ma volt még egy egyeztetés a Zrínyi-hét-tel kapcsolatosan és most értem haza. Van némi változás.

Kedden lenne (lesz) egy + szereplés, amit kértek. Délután a Vár Dzsámiban lesz egy kiállítás megnyitó, melyet Balog Zoltán miniszter úr nyit meg. Ez előtt kell térzenét adnunk. Kérem, hogy mindenki aki tudja tegye magát szabaddá. 15.15 órakor találkoznánk a Zeneiskolában egyenruhában, és mennénk a Várba. Kérem azokat, akik az előző alkalommal is jeleztek nekem, a szólamokról egy gyors felmérést készítsenek. A pécsi középiskolásoknak utólag adok kikérőt (kedden a 4.óra utántól egészen szerda estig, mert szerdán lesz az esti fellépés) Az egyetemisták is próbálják megoldani. Fontos lenne, hogy a megfelelő létszám a megszólaláshoz meglegyen. Köszönöm!!!

Pénteken a próba 18 órakor kezdődik, mert nekem a Vigadóban a tanári kamarával fellépésem van. A próba első felében a Dani irányításával fujntok, én 19. 15-re fogok odaérni és akkor a Zrínyi- napi műsort próbáljuk el.

A többi programunk egyenlőre változatlan:

Szerda: találkozó 18.45-kor, indulás a Várhoz és fanfárt (meg talán mást is) fújunk a tűzgyűrű meggyújtása előtt és után.

Szombat: 9.30 találkozó, utána menetzene az állomástól a Várig. A különvonattal érkező kb. 700 vendéget vezetjük el a Várba menetzenével.

Vasárnap:

8.45 találkozó, kiutazás a Turbéki kegytemplomhoz, ahol az érseki mise előtt játszunk.

13.15. találkozó a Zeneiskolában, 14 órától nagykoncert a Zrínyi-téri színpadon.

19.00 találkozó a Zeneiskolában, kipakolás a Várba, majd előreláthatólag 19.30-kor félállás a Vár utcába és menetzenével levonulunk a Várhoz, ahol a jubileumi záróünnepségen veszünk részt.

Mindenkit kérek a szerepléseken való részvételre, hiszen ez egy kiemelt év, számítanak Ránk! Nekünk is fontos, hogy ott legyünk.
Bandi 'bá
#793 Bandi 'bá 2016-09-01 23:32:22
avatar
Hello Zenekarosok!


A változatosság kedvéért egy kis változás.
Ma délután szóltak, hogy a szerda délelőtti Magyar Török Barátság Parkban a török fél nem kér semmilyen közreműködést, így ez a szereplés kimarad a repertoárunkból. Viszont a kora esti előtt lenne egy délutáni, amely még holnap pontosítva lesz. Előreláthatólag a szerdán 18 órakor a Várban rendezendő Nemzeti Kegyeleti Megemlékezésen közreműködünk. Az azt követő tűzgyűrű marad a repertoáron.
Részletek holnap.
Köszönöm: Bandi 'bá
#792 Bandi 'bá 2016-08-31 22:41:34
avatar
Hello Zenekarosok!

Pénteken fontos (mindegyik az) PRÓBA! Mint írtam jövő héten bőségesen lesz szereplésünk.
Szeptember 3-án szombaton a déli órákban, mint tudjátok Balázs Évi esküvője lesz, időpont pontosítás később.
Bandi 'bá
#791 Ildikó 2016-08-31 18:55:18
avatar
Kedves Zenekarosok!

Egy zenés utazás az én szememmel:


...van egy karnagy, aki hetekkel egy nagy esemény előtt már furcsán viselkedik. Állandóan csöng a telefonja (nem mindig hallja meg, figyelmeztetni kell, hogy felvegye), ül a gépe előtt éjszaka, emaileket ír és válaszol, valahogy semmi más nem érdekli CSAK A MUNKÁJA!!! ( Hobbija??) Van persze mellette egy társ, egy család, de a nagy esemény leköti minden figyelmét, energiáját. Pár nappal a nagy esemény előtt, már maga is észreveszi, hogy megváltozott, de ezen már csak mosolyognak a mellette lévők...
Elérkezik a nagy nap! Eltűnik a fáradtság, CSAK a CÉL a fontos. Koncentrál, figyel, szervez a KAPITÁNY! Halad minden a maga útján, mert a kapitány mellett van egy CSAPAT! S ez a csapat fegyelmezett, céltudatos, alkalmazkodó és PROFI!!! Profi az összetartozásban, az odafigyelésben! Nincs egy hangos szó, mindenki teszi a dolgát, nem panaszkodnak, EGYET AKARNAK!!! Jó nézni Őket! Így együtt!!! Ő és a ZENEKAR!!! Nézem őket éjjel, amikor már a fáradtság eluralkodik rajtuk és magam is pokrócba burkolva próbálom átvészelni az éjszaka nehéz óráit, nézem őket nappal, a rekkenő hőségben és eszembe jut az életem immár nagyobbik fele, amit velük töltöttem el...Sokszor elérzékenyülve nézek rájuk...mert az életem részéve váltak, mert ŐK így együtt olyat adnak nekem, ami nagyon kevés embernek adatik meg...
...újra itthon, a hazaérkezés utáni órában, csend, elégedettség, előveszem a laptopot és nézem a híreket, képeket. Van amit hangosan felolvasok, és Ő mögém állva büszkén hallgat, figyel, nézi a bejegyzéseket...nagy a csend mögöttem...hátranézek...s látom...nem csak én érzékenyülök el a ZENEKAR egy-egy száma alatt...látom, ÖRÜL, BOLDOG és...sír...

KÖSZÖNÖM!!!

Ildikó
#790 Bandi 'bá 2016-08-30 23:49:03
avatar
Hello Zenekarosok!

Alakul a Zrínyi-hét programja, egy kicsit késve, egy kicsit kiegészítve az eddigiekhez képest.

Szeptember 7-én szerdán lesz az elnöki nap. Ma egyeztettek magas szinten és a zenekarunkat felkérték, hogy a Magyar-Török Barátság Parkban az államfőknek játszon. Az ünnepség délelőtt lesz 11.30 órakor. Ez azt jelenti, hogy a Zeneiskolából 11 órakor el kell indulnunk. Kérem, hogy aki csak teheti legyen ott, nagy zenekarra lenne szükség. Kikérőt aznapra mindenkinek tudok adni. Ez egy olyan egyszeri és alkalom, és megtiszteltetés a zenekarunknak, amire úgy gondolom mindenhonnan elengednek Benneteket.
Ugyan ezen a napon este 7 órakor a várnál un. tűzgyűrű meggyújtása lesz, ahol szintén számítanak ránk!
Szombaton egy menetzenével kísérnénk el az állomástól a várig a különvonattal ide érkező vendégeket 10 órakor.
Vasárnap délelőtt 9.30 - 10 óráig a Turbéki Kegytemplom előtt fogadnánk az ünnepi misére érkezőket. A misét a kalocsai érsek celebrálja.
A vasárnapi térzene, a sok variáció után végül is 14 órakor kezdődik a Zrínyi téren.
Este a záró ünnepségen veszünk részt, előtte menetzenével levisszük az embereket a várhoz.
Tehát ez az ünnepi hét programja.
Újra kérem, hogy igazítsátok a programjaitokat a a fellépések időpontjaihoz. Köszönöm!
Összegezve:
Szeptember 7. szerda 11.30 koszorúzás TMBP
szeptember 7. szerda 19 óra tűzgyűrű gyújtás - Vár
szeptember 10. szombat 10 óra - menetzene az állomástól a várig
szeptember 11. vasárnap 9.30 - Turbéki kegytemplom, mise előtt
szeptember 11. vasárnap 14 óra ünnepi térzene a Zrínyi téren
szeptember 11. vasárnap este záróünnepség
Köszönöm: Bandi 'bá
#789 Bandi 'bá 2016-08-29 23:16:53
avatar
Hello Zenekarosok!

A hajón kívül is van élet! Sőt! Soxor még kényelmesebb, mint Szántódon a habok között haladva a végkimerülésig.

Szóval!

A zenekarunk csillagos ötösre vizsgázott az 1566 perc alatt. Köszönöm mindenkinek a kitartást. Bírtuk a meleget, a hideget és az alvás nélküli életet. Le a kalappal a zenekar teljesítménye előtt. Mindenki odatette magát, és ha néha fogvicsorgatva is, de összefogva és együtt csináltuk végig a nagy utazást. Vártuk ezt a kalandot és örültünk, hogy végig élhettük. A figyelem központjában voltunk, nagyon sokan követték végig az utunkat, biztattak Bennünket és velünk együtt örültek a sikerünknek. Ez is adott erőt nekünk, hogy végig csináljuk és mindenki örülhessen a végén. És így is lett! A sajtóvisszhang is csupa jót írt rólunk ill. az 1566 percről, a rekord bejelentésről nem is beszélve. Közös munka, közös dicséret.
Szép volt lányok, fiúk! Köszönöm Nektek!
Bandi 'bá

Ui.: a hazafelé utat a buszig nem kommentálom, mert az olyan hab volt a tortánkon, amit senkinek sem kívánunk!
#788 Bandi 'bá 2016-08-25 20:43:00
avatar
Zenekarosok FIGYELEM!

Nagyon közeledünk az induláshoz! A próbán sok mindent elmondtam és ráerősítettem dolgokra! Az előzőekben leírtak betartását kérem mindenkitől és akármilyen fáradtak is leszünk, akkor is véghez visszük, amit bevállaltunk közösen, egymásban bízva és segítve egymást!
Jusson el mindenkihez egy új információ az öltözettel kapcsolatosan.
Földváron az emlékéves pólóban kezdünk, az idő lehűlésével kicseréljük a zenekari fehér pólónkra, majd a pulóverünket is felvesszük, ha úgy gondoljuk. Valószínűleg délelőtt a pulóver lekerül rólunk és a zenekari fehér pólóban folytatjuk egészen Füredig. Ott váltunk és az emlékévi pólót vesszük fel és onnét kezdve a befejezésig abban leszünk. Tehát szükségünk van a zenekari fehér pólóra, azt is hozzátok magatokkal.
Jó éjt, sok pihenést és holnaptól rekordot állítunk!
Bandi 'bá
#787 Bandi 'bá 2016-08-23 23:14:26
avatar
Hello Zenekarosok!

Lassan, egyenletes tempóban haladunk és egyre közelebb az újabb nagy kaland, az 1566 perc zenés hajózás. Csütörtökön még próbálunk egyet, átbeszéljük a teendőinket és pénteken 13 órakor nekivágunk.
A táborban már alaposan megbeszéltük a hajóúttal kapcsolatos teendőinket. Nagyon fontos, hogy mindenki kipihenten jöjjön és ne fogyasszon szeszes italt. (Ez a teljes rendezvényre vonatkozik.) Az 1566 perc nagyon hosszú idő, lesznek mindenkinek holtpontjai, amikor úgy érzi, hogy nagyon fáradt, majd elalszik. Ekkor felrázzuk egymást és újult erővel folytatjuk az utat. Biztos vagyok benne, hogy a hajón megnézni a napnyugtát, majd a napfelkeltét maradandó élmény lesz. Az éjszakai hajózás is különleges dolog. Ezek mind kell, hogy inspiráljanak Bennünket, arról nem is beszélve, hogy a vállalt célt teljesítsük és legyen miről mesélni majd a jövőben.

Szóval sorjában:
pénteken 13 órakor találkozunk, bepakolás a buszba, kottaállványról, hangszerről és kottáról mindenki maga ill. a szólamtársával együtt gondoskodik. Felelős ezért mindig a rangidős a szólamban.
13.30-kor indulnia kell a buszoknak, mert 2 busszal fogunk utazni. A zenekar létszáma az 50 főt meg fogja haladni. Ez mutatja, hogy erre a rendkívüli dologra igyekezett mindenki szabaddá tenni magát és ennek én is örülök. A kísérők száma 15 fő körül lesz a részünkről. Orvos végig lesz velünk a hajón Dr. Madaras Krisztina kuratóriumi elnök és Dr. Theisz Éva volt elnök személyében, de váltani fogják egymást.
15.30-ra érünk Balatonföldvárra és kb. egy óra áll rendelkezésünkre, hogy a hajót berendezzük magunknak. 17 órakor egy ünnepséggel kezdődik a rendezvényünk felvezetése. A hajót 17.45 tájékában "foglaljuk el" szó szerint és az első koncert 18.00-18.20-ig tart, majd nekivágunk a magyar tengernek és olyan hosszú hajóút elé nézünk, amekkorát még senki sem hajózott egyszerre a Balatonon, arról nem is beszélve, hogy közbe még muzsikáljon is. De mi megcsináljuk és még rekorderek is lehetünk.
Mit kell hozni és milyen ruhában játszunk?
Az új emlékévi póló lesz rajtunk induláskor és egész végig. A rövid és hosszú farmernadrágot a hőmérséklet változásnak megfelelően váltjuk. A pulóverünket is hozzuk, mert éjszaka szükség lesz rá. Ezenfelül mindenki a saját igénye szerint még meleg holmit hozzon.
A hajón étkezés biztosítva lesz (vacsora-reggeli-ebéd-vacsora). Szeszmentes ital is a rendelkezésünkre áll és tudtommal kávé is lesz. Saját magának igény szerint mindenki gondoskodhat harapnivalóról, mert az alvás nélküli éjszaka következtében előfordulhat, hogy szeretne egy-két falatot bekapni az ember.
A részletes menetrendet mindenki ismeri. A siófoki rendezvény a kb. 21 óra körül ér véget. Mi fogjuk befejezésül eljátszani a Himnuszt. (Remélem lesz még erőnk hozzá!)
Ezt követően buszra szállunk és hazamegyünk.
Beszéltünk arról, hogy ezt a rendkívüli nagy eseményt majd valami módon meg kellene közösen ünnepelnünk. Ezt megbeszéljük, mert én is úgy gondolom, hogy ezt nem szabad kihagyni és össze kell jönnönk az élmények megbeszélésére és egy igazán jó BULIRA!
Ha van kérdés tegyétek fel, a konkrét műsorokról még holnap előterjesztést teszek.
Köszönöm a rendezvény propagálását, úgy látom, hogy országosan is beindult a rendezvényünk reklámozása, mind az internetes portálokon, mind az írott sajtóban.
Bandi 'bá
#786 Dia 2016-08-18 19:34:16
avatar
Élő egyenes adás felvétele 11:30-tól, hogy mindenki láthassa. smile
http://www.mediaklikk.hu/video/balatoni-nyar-2016-08-18-i-adas/
#785 Bandi 'bá 2016-08-17 11:51:55
avatar
Hello Zenekarosok!

Akik holnap jönnek a TV felvételre a pulóverünket is hozzák magukkal!
Bandi 'bá
#784 Bandi 'bá 2016-08-16 22:30:29
avatar
Hello Zenekarosok!

Immár túl vagyunk a balatoni táborunkon (melyről majd, ha időm is engedi bővebben is írok), de előttünk a balatoni nyár c. műsor. Ahogy megbeszéltük és elmondtam csütörtökön lehetőséget kaptunk ebben a műsorban egy kis bemutatkozásra a hajóutunk reklámozása mellet.

Csütörtökön, 18-án reggel 6.30-kor találkozunk a Zeneiskolánál, akikkel megbeszéltem a táborban. Az öltözet: hosszú sötét farmernadrág, emlékévi póló, amit mindenki megkapott és zárt cipő. Az útvonal: Szigetvár - Szentlászló - Kaposvár - Szántód - komppal Tihanyra és Révfülöp. A műsorban való szereplésünkre előreláthatólag az első blokkban, 10 és 11 óra között fog sor kerülni. Lehet ezt is propagálni. Kérek minden érintettet a pontosságra, időre kell felérnünk!

Pénteken PRÓBA! Szombaton, augusztus 20-án 10.15-kor találkozunk ünnepi egyenruhában és a Zrínyi téren veszünk részt hagyományosan az ünnepi műsorban.

Röviden: 25-én csütörtökön 17.30-kor PRÓBA! Nagyon fontos, ez az utolsó próba az 1566 perces, zenés, hajós körutunk előtt. Ennek jelentőségét mindenkinek át kell éreznie. Rengeteg ember dolgozott azon, hogy minden a helyén legyen és a nagy terv sikerüljön. Úgy lesz!
Pénteken, 26-án 13 órakor gyülekező és 13.30-kor indulás a nagy útra.
Mindenkire számítok!
Bandi 'bá

#783 Bandi 'bá 2016-08-02 23:22:58
avatar
Hello Zenekarosok!

Mindjárt TÁBOR - sokunk örömére, de előtte még egy-két dolog.
Köszönet a gyulai szereplés minden résztvevőjének, akik a nyár és a szabadság közepén szabadidejüket feláldozva eljöttek és öregbítették zenekarunk hírnevét. És külön köszönet dr. Kiss Rudolfnak és Dr. Szuhár Dánielnek, akik külön eljöttek a szombati szereplésre, időt, fáradságot nem kímélve tudva azt, hogy kevesen mentünk és ez a szereplés fontos volt a Zrínyi Emlékév rendezvényei között. Az út valóban hosszú volt, de remélem mindenki jól érezte magát.
Hétfőn a Danival részt vettünk a balatoni "1566 perc" c. rendkívüli zenei esemény főbb állomásain való egyeztetésen. A táborban részletesen beszámolunk róla, most annyit, hogy egy nagy stáb dolgozik azon, hogy egy nagy sikerű, országos média érdeklődést kiváltó esemény legyen, mely még egy Guinness rekorddá is kinőheti magát. A táborban a résztvevők létszámát az új időpont alapján pontosítani kell! A hajó Balatonföldvárról indul 26-án pénteken 18 órakor és Siófokra érkezik 27-én 19 óra 40 perckor. Egy előzetes TV szereplés is kapcsolódik a hajós körúthoz, augusztus 18-án csütörtökön a programmal kapcsolatos zenés riportra kerül sor élőközvetítésben a "Balatoni nyár" c. műsorban, ahol a zenekarnak is zenélnie kell. Kérem erre is számítsatok.

Szóval tábor!
Gyülekező 8-án hétfőn 9.30-kor a Zeneiskolánál, bepakolás és 10 órakor indulás. A szokásos tábori egy heti dolgokon kívül, aki tud legyen szíves hozza magával a saját kottaállványát. (szűkében vagyunk a jó kottaállványoknak) Menet-kottaállványt mindenki hozzon! A szülők által kitöltött orvosi igazolás továbbra is kötelező!
Kedden este lesz a zenekari "beszélgetés". Szerdán, amennyiben igény van rá a "nagyok" részéről el lehet menni Badacsonyba. (én nem ragaszkodom hozzá). Több zenei rendezvényre kell felkészülnünk, mely elsősorban az emlékezetessé tehető Zrínyi Emlékévhez kapcsolódik. Sajnos a szeptember 2-3-ra tervezett élőzenés, internetes, körkapcsolásos szintén 1566 percre tervezett 3 várost érintő (Szigetvár-Slatina-Trabzon) rendezvény elmarad. A szombati strandi koncertet is beterveztem. És sok, aktív próbát, sok kipihent zenekari taggal.
A Zrínyi napok programja még alakulóban, de a vasárnapi térzene és a záróünnepség biztos pont a fellépések között.
Mindenkire számítok! Kellemes időtöltést és nyaralást!
Bandi 'bá

#782 Bandi 'bá 2016-07-27 23:56:03
avatar
Hello Zenekarosok!

Információ áradat a gyulai szerepléssel kapcsolatban:

- gyülekező pénteken reggel 9 órakor, bepakolás isndulás
- érkezés Békéscsabára a Sport Hotelbe 3 órakor és elhelyezkedés. Az ebéd és a többi étkezés a szombati a reggeliig a mellette levő Csaba Park étteremben lesz, svédasztalos menüvel
- 18 órakor Gyulán lesz jelenésünk egy táblaavatón
- 19 órakor menetzene helyett koncert a "Világóránál", utána némi szabadidő, majd utazás vissza Békéscsabára és vacsora
- szombaton reggeli kb. 9 órakor, majd indulás a gyulai Várfürdőbe, ahol a teljes napot eltöltjük.
- 18 órakor koncert Gyulán, utána vacsora, majd indulás haza. Érkezés előreláthatólag éjszaka 2 és 3 óra között.
Öltözet: a csütörtöki próba után kiosztom azokat az emlékévi pólókat, amelyet viszünk magunkkal. Ezenkívül a szerepléseken egy sötét, hosszú farmernadrágban és zárt cipőben leszünk. Ezt legyen szíves mindenki betartani. Tehát: emlékévi póló, sötét, hosszú farmernadrág, zárt cipő (sport is lehet)
Kérek mindenkit, hogy a holnapi próbán legyen ott. A felmerülő kérdéseket fel lehet tenni.
Köszönöm!!!
Bandi 'bá
#781 Bandi 'bá 2016-07-27 00:25:46
avatar
Hello Zenekarosok!

Sajnos kedden nem ért ide a mindenre kiterjedő részletes program, ezért csak szerdán tudom továbbítani Nektek a még nem ismert elemeket.
Bandi 'bá
#780 Bandi 'bá 2016-07-25 22:19:49
avatar
Hello Zenekarosok!

Rohan a nyár és mindjárt itt a gyulai szereplés. Mint már leírtam nagyon fontos fellépésről van szó a Zrínyi Emlékév programjai sorában. A részletes programot és egyéb információkat holnap este ugyanide felírom. Szerdán és csütörtökön próba 17.30-kor. Pénteken az indulás előreláthatólag 10 órakor lesz. Mindenkire számítok, a jelentkezetteken kívül is van még lehetőség eljönni. Aki meg tudja oldani, az kérem tegye meg. Köszönöm!
Bandi 'bá