Linkek | Kapcsolat

Írj a vendégkönyvbe  #474 Kata 2012-08-12 18:06:11
avatar
Sziasztok!

Nagyon jó pihenést, hasznos táborozást, jó hangulatot, jó időt, és minden egyéb elképzelhető jót kívánok Nektek a táborra! cool

Vigyázzatok magatokra, ne hergeljétek feleslegesen Bandi bát és a Nagyokat wink

Így az utolsó pillanatokban 2 javaslatom van számotokra:
a 18 éven felüliek azért ne maradjanak kint éjszakára úgy, hogy nem szólnak (ez régen, jó régen is működött) go-away
testedzésként tanuljatok kicsit menetelni skywalker

Jó volt veletek egy kicsit szombaton. Hiányozni fogtok. Meséljetek majd!!!

Ja, és a születésnaposokat előre is Isten éltessen sokáig!!! cake

Sok-sok-sok puszi!
K
island sun thumbs-up in-love music-note camera clover
#473 Niki 2012-08-12 13:46:47
avatar
Sziasztok!
Én Boglárról utazom át a táborba, olyan 3 óra után érek majd oda! Remélhetőleg addigra végzek... viszont a hangszerem, kottám, kottaállványt a busszal el kéne hozni nekem, mert azt nem költöztettem magammal evil-grin
Holnap találkozunk, addig is mindenki pihenje ki magát... hosszú hét áll a zenekar előtt hypnotized
Ui.: Bence javaslatát én is támogatom... vagy legalábbis egy próbát szerintem megér, ha nem működik akkor legalább ezt is tudjuk... cute
#472 Zsófi 2012-08-10 09:30:00
avatar
szép időnk lesz táborban smile)
http://www.meteoprog.hu/hu/weather/Balatonmariafurdo/

már csak 3 nap smile)
#471 Bandi 'bá 2012-08-08 22:19:56
avatar
Hello Zenekarosok!

Látszik, hogy nagyon közeleg a tábor, mert megszólalt a kimenő hangja. Valóban ez a legfontosabb vitatéma a táborban? Két évvel ezelőtt én kértem, hogy tegyetek javaslatot a következő tábor előtt a kimenőrendszer számomra is elfogadható megoldására, de mint emlékeztek rá ezt a lehetőséget ti hagytátok ki. Én előálltam egy (pedagógus szempontokat és a tábor jellegét - gyerektábor!!! - figyelembe véve)) elfogadhatónak tartott javaslattal. Mind a mai napig úgy gondolom, hogy ez elfogadható. A "bújócskázást" nem minősítem, mert méltatlan dolognak tartom felnőtt emberek között. Tartsuk be mindkét oldalról a tábori és közösségi élethez tartozó szabályokat és akkor mindenki jól fogja érezni magát az idei táborban is. Nekem is, meg nektek is ez a célotok. Ti írtátok le többen is, hogy a tavalyi tábor igazán jól sikerült. Ezért úgy gondolom a szabályok ugyanazok lesznek. Tavaly is volt egy-két szankció, az ideibe is gondolom lesz rá példa, de hát ettől szép az élet. Habár én örülnék a legjobban, ha senkinek sem kellene a szőnyeg szélére állnia. Az alapdolog: takarodó után úgy viselkedek, hogy a tábor többi lakóját és a szomszédokat ne zavarjam a pihenésben és a napirendet ill. a különszabályokat betartsam. A többit már az élet hozza magával meg az ital, amit van aki tudja, hogy mennyi elég belőle, van aki nem ...
Jó közös táborozást kívánok mindannyiunknak, sok zenéléssel, sok fürdéssel és sok pozitív élménnyel!
Bandi 'bá
#470 Zsófi 2012-08-08 22:17:12
avatar
Sziasztok!

Bandi bácsi, a Zolival mi is autóval megyünk, úgyhogy velünk sem kell számolni.
4 nap!!!!

U.I.: Bence indítványát támogatom!clapclap
#469 Bence 2012-08-08 00:00:00
avatar
Sziasztok!

En is kulon jovok a taborba, remelem hetfon mihamarabb odaerek.

Mas:

Par eve volt rola szo, hogy alakitsuk at kicsit a tabori kimeno rendjet, de nem erkezett egy javaslat sem, igy maradt minden a regiben. Nekem van egy javaslatom, amit az alabbiakban irok le:

A 18 ev alatti reszhez nem szeretnek szolni, ott szerintem mukodik a rendszer, valamint hatareset helyzetekben Bandi ba' esetleges egyeni elbiralasa.
A 18 ev feletti taborozok napirendjet viszont valtoztatnam. A korabbi evekben ez ugy nezett ki, hogy kb hajnal 1 vagy 2-ig lehettunk fent, majd utana kb 4-ig ment a bujocska-fogocska Bandi ba', es a taborlakok kozott. Ennek nem sok ertelme van. A javaslatom egeszen egyszeru: A 18 ev felettiekre ne legyen korlatozas kimeno ugyileg, egeszen addig, amig az alabbi 2 dolog mindegyike igaz ra:
- Nem zavarja az ejszaka pihenni vagyo taborozok, problemas szomszedok nyugalmat
- Masnap reggel idoben ott van a proban, es azon lelkiismeretesen reszt vesz.

Amint ez a ket dolog nem teljesul, Bandi ba' a kihagas mertekenek megfeleloen szankcionalja az esetleges rendbontokat, az evek soran mar kialakult modszereknek megfeleloen vampirezombie-killerhandcuffs

A taborig jo pihenest, jo munkat mindenkinek, keszuljetek, nehez hetunk lesz! thumbs-up Szigetvári Ifjúsági Fúvószenekar
#468 Rudi 2012-08-08 10:24:10
avatar
Sziasztok!

Bandi Bá, én biztosan autóval megyek és Dani is velem jön. Valamint a Nagyfiúkat sem kell beszámolni egyik buszba sem.

Egyelőre ennyit tudok. Kottaállványt viszek.

Már csak pár nap!

Rudi
#467 Évi 2012-08-07 14:19:51
avatar
Bandi bácsi!

Én nem Szigetvárról jövök, a táborban csatlakozom. Mikor fog a busz odaérni Máriára? mert akkor én is úgy tudok időzíteni.
Már csak 6-ot kell aludni jump wink party
#466 Bandi 'bá 2012-08-07 00:00:00
avatar
Hello Zenekarosok!

Először is köszönöm, hogy a menetrend szerinti járatra önként jelentkeztetek. Még további jelentkezéseket is várok. Nincs pontos információm, hogy hányan jönnek autóval. Visszajelzéseim vannak, de nem teljeskörű. Ezért úgy gondolom, hogy még 10 főnek a menetrend szerinti járattal kell mennie. A csomagjaitokat természetesen a zenekari busszal visszük.
A táborba szükséges egészségügyi nyilatkozatot, - melyet a szülőknek alá kell írnia - az érintettek a Zeneiskolában átvehetik péntekig 8 - 12 óra között!
Mint kértem, akinek van kottaállványa hozza magával a táborba.
További kellemes nyarat:
Bandi 'bá
#465 Dóri 2012-08-04 19:59:33
avatar
Bandi bácsi, mi a Kittivel meg a Nórival szívesen elmegyünk a menetrendszerinti járattal. Még lehet hogy a Rena is jön, de vele még nem tudtunk kommunikálni laugh De a cuccainkat mi is szeretnénk feltenni a buszra, ha lehetséges. Köszönjük!
#464 Bandi 'bá 2012-08-01 23:56:02
avatar
Hello Zenekarosok!

Erre az új egészségügyi igazolás variációra nem igazán értem, miért volt szükség, de valaki biztos meg tudja magyarázni. Józsi bácsival beszéltem és abban maradtunk, hogy a 18 éven aluliaknak a Zeneiskolában hozzáférhető nyilatkozatot kell kitölteniük és a szülőnek aláírnia. A 18 éven felülieknek a táborban adom oda a papírt és ők ott kitöltik és aláírják. Ennyit erről.
A táborba a fehér zenekari pólót hozzátok el, a hagyományos koncertet péntekre tervezem.
Bandi 'bá
#463 Szandra 2012-08-01 10:06:47
avatar
Bandi bácsi!!
Voltam orvosi igazolásért, mert a táborig nem tartozkodom itthol, és azt mondták hogy julius 1 től nem adnak igazolás,mert nem szükséges a táborozáshoz orvosi igazolás!!!
És mondták hogy hiába megy oda bárki igazolásért, nem fognak adni!!!
#462 Bandi 'bá 2012-07-31 23:49:41
avatar
Hello Zenekarosok!

Újra augusztus és újra közeleg a zenekari tábor. Már igazából nincs sok új amit leírhatnék a táborral kapcsolatosan, de azért van egy – két fontos dolog, amiről mindenkinek tudnia kell. Tehát.
Gyülekező: augusztus 13-án hétfőn 8.45-kor a Zeneiskolában. A busz 9 órára áll ki a Gimnázium elé és menetrend szerint 9.30-kor indul el. Addig kell bepakolnunk. Nem kaptam visszajelzéseket, hogy kik azok, akik nem velünk jönnek, v. nem Szigetvárról érkeznek a táborba. Mivel a tábor teltházas lesz, ezért a buszra nem fér fel mindenki. Ezért is fontos lenne tudnom, hogy kik jönnek esetleg autóval. Szükség esetére kérek jelentkezőket, akik nem a mi különbuszunkkal, hanem az ugyanakkor induló menetrend szerinti járattal vállalnák, hogy feljöjjenek. Ha nincs elég jelentkező a menetredszerinti járatra, akkor reggel sorsolunk, hogy kik mennek a másik busszal. A menetrend szerinti járatra általános iskolások nem jelentkezhetnek. A menetjegy ára 1.100 ft, amit a helyszínen kell fizetni. (Mind a két buszon. Ez vonatkozik a vasárnap busszal hazautazókra is. Szokás szerint jó lenne, ha vasárnapra legalább a zenekar feléért feljönnének a szülők.) A buszra nagyon sok csomagot is fel kell raknunk, ezért csak a táborral kapcsolatos dolgoknak lesz helyük. (magyarul, aki hűtőszekrényt v. nagyobb csomagot szeretne hozni a maga kényelmére, annak gondoskodnia kell a szállításáról is. Ugyanez vonatkozik a mérsékelt mennyiségű "üdítő" italra is, mely a létfenntartáshoz szükséges. Ha van olyan szülő, aki utánfutóval v. kisteherautóval tud segíteni a feljutásban, azt szívesen vesszük.
Kérem, hogy akinek van otthon saját kottaállványa hozza el magával, mert ebből is sajnos kevés van. Hangszerről, kottáról és kottaállványról mindenki maga gondoskodik.
Az első nap csak vacsora lesz.
Az orvosi igazolás rendszere megváltozott. E-mailben elküldöm azt a mintát, amit a 18 éven aluliak szüleinek kell kitöltenie és a táborba hozni magukkal. Ugyanez a papír a zeneiskolában is hozzáférhető lesz augusztus 4-től 8 és 12 óra között munkanapokon. A 18 éven felüliek legyenek szívesek beszerezni a szokásos igazolást. Orvosi igazolás nélkül a táborba nem lehet eljönni.
Köszönöm az ajánlatot a tanulandó számokra, új számokat is viszek természetesen.
Remélem a tábor mindenki számára kellemes egy hetet fog jelenteni és ezek közé én is besorolhatom magamat. (szankció alkalmazását szeretném mellőzni)
Bandi 'bá

#461 Niki 2012-07-22 22:36:10
avatar
Köszönöm szépen evil-grin
#460 Bandi 'bá 2012-07-22 20:16:29
avatar
Hello Zenekarosok!

Niki be lettél számolva a létszámba, ezen a héten otthon vagyok. Mindenki, aki érintett hozhatja a tábordíjat. Előtte fel lehet hívni telefonon: 20-581-2409
Bandi 'bá
#459 KisTom 2012-07-21 19:11:44
avatar
Hello!

Talán elsőként, had tegyem meg javaslataimat az általam érdemesnek választott táborban előveendő számokra:

1) Traummelodien mit James Last
2) Fascinating Drums
3) DISNEY FANTASY --> Ezt muszáj megtanulni szerintem laugh

Illetve én még javasolnám, hogy mindenkéép vegyük vissza a műsorba a Belcanto Ouverture-t is hisz azt a zenekar kb 12 éve nem játszotta és egy frenetikusan jó darab!

További szép hétvégét mindenki adja le a voksát (a fentiek közül mindre curl-lip partykiss )

Most hirtelen ennyi jutott eszembe!

Üdv:
KisTom
#458 Niki 2012-07-21 16:49:33
avatar
Bandi bácsi, remélem én is a létszámhoz lettem írva mert sokaktól hallottam hogy nem lettem bele számolva! Sajnos a munkával kapcsolatos problémák miatt nem tudtam előbb jelezni... confused
És 24.én mikor és hol lehetne befizetni a tábort? Jelenleg a Balatonon vagyok de hazamegyek és szeretném befizetni... ha lehet!
Köszönöm
N. Niki
snicker
#457 Bandi 'bá 2012-07-19 22:25:05
avatar
Hello Zenekarosok!

Nyár, hőség, kinek munka, kinek szabi. (esetleg az alatt is munka)

A táborra kitehetem a M E G T E L T táblát.

Ilyen még nem volt. A 60 fő garantált a táborba.
Csak egy kis hibája van a dolognak egyesek részéről. Biztosan tudják is. Jó lenne, ha mindenki, aki még nem rendezte el a tábordíj összegét megkeresne legkésőbb július 24-ig, hogy lerendezzük a részleteket. Tovább nincs lehetőség várni. (már ez is a haladék haladéka)

Szívesen veszek ajánlásokat a fórumra, hogy mi az, amit a régi repertoárból elővegyünk a táborban.

Bandi 'bá

#456 Niki 2012-07-19 20:01:03
avatar
Sziasztok! Úgy látom hogy megyek táborba grin
Köszönettel,
Niki bashful
#455 MaryAnn 2012-07-16 08:46:07
avatar
Drága Zenekarosok!

Nem is tudom leírni, kifejezni azt az érzést, hogy mit jelentett nekem, hogy játszottatok az esküvőmön. Mindenkinek kívánom, hogy élje át ezt a boldogságot, örömöt, szeretetet.

Köszönöm!!!

Sok puszit küldök Nektek!

MaryAnn heart