Linkek | Kapcsolat

Írj a vendégkönyvbe  #654 Bandi 'bá 2013-09-26 18:52:07
avatar
Hello Zenekarosok!

A hétvégére mint mindenki tudja besűrűsödött a program és a rendezvénysorozat is amihez kapcsolódik országos jelentőségű. Éppen ezért szeretném kérni, hogy aki csak tudja próbálja megoldani, hogy eljöjjön velünk vasárnap. A szigetvári szereplés különösen kiemelkedik a sorból, hiszen különleges helyen lesz a Vár "tetején" és éppen ezért remélhetőleg vonzza majd a tekinteteket. Ez a koncert 13 órakor kezdődik és a propagandája is megfelelő a városban.
A koncertsorozatra 9.30-kor indulunk ünnepi ruhában. 10.30-kor Somogyhárságyon, 11.30-kor Magyarlukafán és 13 órakor a szigetvári Vár kiemelt helyén adunk koncerteket!
Holnap PRÓBA!!!
Bandi 'bá
#653 Csenge 2013-09-24 16:04:26
avatar
Bandi bácsi!
Mi a lányokkal nem tudunk menni vasárnap szerepelni,mert Mozsgón leszünk osztályprogramon.thinking
#652 Bandi 'bá 2013-09-23 18:00:09
avatar
Hello Zenekarosok!

Köszönet azoknak, akik szombaton velem együtt a "bulit" túlélték. Vérmérséklet kérdése, hogy ki hogyan érezte magát. Elmondhatjuk, hogy voltunk egy nagyszabású felvonuláson, ahol sok - sok élménnyel gazdagodtunk. A jövőjét majd átgondoljuk...

A hétvégéről:
Besűrűsödött a szeptember 29-i vasárnapi nap, köszönhetően a "Szeretlek Magyarország" c. Tv műsornak.
9.30-kor találkozunk a Zeneiskolában.
I. koncert: 10.30 - Somogyhárságy
II. koncert: 11.30 - Magyarlukafa
III. koncert: 13.00 - Szigetvár - Vár
(Utána megérdemelt ebéd valószínűleg otthon)
Öltözet: zakós egyenruha
Kérek minden tagot, hogy a szólamokat megfelelő számban képviseljék és beszéljétek ezt egymással is meg. Egy 30 fős zenekart össze kellene hoznunk feltétlenül, mert a közmédia is megjelenik imitt - amott.
Számítok rátok, pénteken PRÓBA!
Bandi 'bá

Ui.: október 5. szombat Villány - Vörösbor fesztivál
Előrelátható indulás: 11.30
Visszaérkezés a Magna cum laude koncert után valamikor éjféltájt
#651 Bandi 'bá 2013-09-19 21:54:59
avatar
Hello Zenekarosok!

FIGYELEM!!!!!!!!

Aki még ezt olvassa legyenszíves a zenekari facebook-ra feltenni:
holnap, azaz pénteken 8.45-kor találkozunk és 9-kor már indulunk ki a TMBP-ba koszorúzni és utána vissza a Török házhoz, ahol lesz a térzene és az ünnepség!!!
Köszönöm!
Bandi 'bá

Aznap rendes időben PRÓBA
Szombaton 10.30-kor indulás Pécsre a Pécs city karneválra!
#650 Bandi 'bá 2013-09-16 22:13:17
avatar
Hello Zenekarosok!

Pénteken nagyszabású rendezvény lesz Szigetváron mint írtam már róla többször is. Kikérőket adtam a pénteki próbán, de utólag is tudok kiállítani. Kérem, hogy mindenki, aki meg tudja oldani legyen ott a pénteki szereplésen. 9 órakor találkozunk ünnepi ruhában a Zeneiskolában, próbálunk egyet és 9.45-től térzenét adunk a Török ház előtt majd 10 órakor kerül sor az ünnepi átadásra, ahol a török és a magyar himnusz hangzik el.
Délután rendes időben próba lesz.

Szombaton 10.45-kor találkozunk és 11 órakor indulunk Pécsre, ahol részt veszünk a Pécs City karneválon, melynek programja a hasonló nevű honlapon megtalálható. Remélem mindenki számára élmény lesz a részvétel, még akkor is, ha nekünk menetelnünk kell. A szervezők laza felvonulást igérnek, sok látványossággal. Ehhez mi is hozzátehetjük a magunkét. A rendezvény időtartama kb. 3 óra. hazaérkezés kb. 18 óra körül várható.

Az elkövetkezendő időkben nagy jelentősége lesz a próbáknak, hisz erőteljesen készülnünk kell a karácsonyi minősítő hangversenyre. Ahhoz, hogy hozzuk az elvárt szinvonalat mindenkinek oda kell tenni a magáét. Az első, hogy kényelmi szempontok miatt ne hiányozzak a próbákról, a szólamomat nagyon tanuljam meg, a kottát vigyem haza gyakorolni és ha segítségre szorulok, akkor vegyem is a fáradságot, hogy kérjek segítséget. A kottákat ha kéritek e-mailben is el tudom küldeni gyakorlás végett. Szóval kérem a maximális erőbedobást a közös cél elérése érdekében: B kegóriában kiemelt arany diploma.

Bandi 'bá
#649 Bandi 'bá 2013-09-11 23:30:21
avatar
Hello Zenekarosok!

Először is köszönöm a résztvételt és a helytállást a zenekarnak a Zrínyi - napi szerepléseken. A szombati térzenénk igazán nagylétszámú közönség elött volt és a műsorunk eljátszása is remekül sikerült. (a kis apróságokat most nem vesszük figyelembe)
A vasárnapi koszorúzáson és a záróünnepségen is megfeleltünk az elvárásoknak. A zene és a mi résztvételünk is hozzájárul ahhoz, hogy a Zrínyi emlékünnepségek szinvonala méltó legyen a hősök emlékének.
Mint az már többször elhangzott Szigetváron , a hazai és már a külföldi médiában szerepelt, hogy szeptember 20-án a török kori helyi kutatások eredményét a nagyközönség elé tárják és ennek nagy nemzetközi visszhangot szeretnének adni. Ettől a naptól azt remélik, hogy Szigetvár történelmi hírneve mellett egyéb a törökkori emlékekhez kapcsolódó nagy bejelentést tesznek. Mindenesetre a felújított Török házat ekkor adják át és több magasrangú török valamint magyar politikus lesz jelen a szeptember 20-án lezajló eseményeken.
Zenekarunkat is felkérték, hogy legyen részese a programnak.
Előreláthatólag szeptember 20-án, pénteken 9.30-tól játszunk a Török ház előtti téren, majd az ünnepségen is részt veszünk.
Kérem, hogy aki tudja tegye szabaddá magát és legyen ott a szereplésen. Az általános és középiskolásoknak adok kikérőt, a többiek pedig próbálják úgy rendezni a dolgaikat, hogy el tudjanak jönni.
A pontos részleteket közzé fogom tenni természetesen.
Péntek PRÓBA!
Bandi 'bá

Ui.: tudott szerepléseink: szeptember 21. Pécs; október 5. Villány (késői hazaérkezés - Magna cum laude koncert)
#648 Matyi 2013-09-06 20:41:13
avatar
Bandi bácsi!
Sajnos nem tudunk ott lenni a Zrínyi napokon. Sikeres szereplést kívánunk!

Matyi
#647 Bandi 'bá 2013-09-05 23:56:34
avatar
Hello Zenekarosok!

Valaha régen azért alakult ki a zenekari táborozás, hogy a Zrínyi emlékünnepségekre felkészüljünk. Természetesen most is benne van a tábori repertoárban a Zrínyi napra való felkészülés, de a hangsúly eltolódott a karácsonyi hangverseny összeállítása felé. De ezen a hétvégén mégis az emlékünnepségeken lesz a hangsúly és nekünk kiemelt feladataink közé tartoznak a hagyományos fellépések ezen a két napon. Az idei évben egy kicsit hagyománybontóan szombaton 16 órakor kerül sor a Zrínyi napi térzenénkre és az is hagyománybontó, hogy egyedül adjuk a térzenét. Nemcsak ezért, de mindenképpen egy jól pörgő, energetikus és színvonalas műsorral kell kiállnunk a város lakossága elé. Pénteken természetesen próba és szombaton 15 00 - 15.30-ig is szeretnék még beiktatni egy befujásos próbát! Kérem, hogy mindenki így alakítsa ki az időbeosztását!!!
Vasárnap délelőtt 10.15-kor találkozunk és a MTBP-ban játszunk a koszorúzáson, ahol most is lesznek magasrangú török politikusok. Esta 19.20-kor találkozunk és a katonazenekartól átvett szerepkörünknek eleget téve veszünk részt a záróünnepségen.
Vasárnap a koszorúzás után igény szerint lehet ebédelni a Kiskakas vendéglőben, melyre ébédjegyeket fogok adni.
Az öltözet mindhárom szereplésen zenekari öltöny.
A fanfáregyüttes tagjaival (akikkel ezt külön megbeszéltem) szombaton 19.45-kor lépünk fel a Vigadóban. A pénteki próba után összejátszuk a fanfárt és szükség szerint még szombaton is a fellépés előtt.
PÉNTEKEN és SZOMBATON PRÓBA!!!!
Bandi 'bá
#646 Zsófi 2013-09-05 08:07:16
avatar
Bandi bácsi mik az öltözékek a hétvégére?
#645 Bandi 'bá 2013-08-29 23:58:15
avatar
Hello Zenekarosok!

Először is pénteken PRÓBA!
Szombaton 9.15-kor találkozunk. 9.30-kor indulunk a várba és ott lesz a térzene, ha jó az idő akkor póló + hosszú farmernadrág.
Délután a zenekarnak 16.35-kor lesz gyülekező a Zeneiskolában zakós ünnepi ruhában. Azért ebben az időpontban, mert a polgári esküvő a Zeneiskolában lesz és miután a násznép az ifjú párral átvonul a templomba utána lehet megérkezni a Zeneiskolába a zenekari tagoknak.
A többit szóban holnap!
Bandi 'bá
#644 Rudi 2013-08-29 07:24:03
avatar
Szaisztok!

Csak egy technikai kérdés: mi lesz a ruházat a halfőző versenyen? (gondolom ez polos zenélés lesz, délután a Bazsinál úgyis zakós...)

A strandon valóban Alexa csinált videot a Tamás telefonjával!

Rudi
#643 Dani 2013-08-28 12:19:53
avatar
Sziasztok!


Ha jól emlékszem, Tamás gépére Alexa készített felvételt.

Üdv: Dani
#642 Dia 2013-08-23 13:27:55
avatar
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy megvan-e valakinek a BMFA strandon rögtönzött Flashmob megmozdulásról a videó felvétel?

Üdv: Dia
#641 Bandi 'bá 2013-08-21 23:35:46
avatar
Hello Zenekarosok!

Túl a táborozáson bízom benne, hogy mindenki jól érezte magát és nem bánta meg, hogy együtt töltöttük ezt az egy hetet. Számomra túl gyorsan eltelt ez az egy hét és igazán nem tudom, hogy ez minek köszönhető. A napirend már bevált és úgy gondolom tartható is. Néha egy kicsit fáradt voltam, de már volt ennél sokkal nehezebb is. A rend és a fegyelem is a jó kategóriába sorolható és ez örömmel tölt el. A szakmai munkába úgy gondolom igazán csak belelendültünk és most kéne aktívan folytatni… Bízom benne, hogy a kitűzött célt el fogjuk érni. Az alapokat megtanultuk a táborba a többit pedig nagyon intenzíven és koncentrálva kell felépítenünk. Szóval ez szép feladat, vegyük komolyan!
A továbbiakról: Innen kezdve MINDEN PÉNTEKEN PRÓBA!
Augusztus 24-én szombaton 15.15-kor találkozunk a Zeneiskolában zakós ünnepi ruhában és a Vigadó avatási ünnepségén veszünk részt. A Zrínyi tértől menettel átmegyünk a Vigadóhoz 15.30 tájékán és a szabadtéri színpadon egy kicsit később, 18.30-kor játszunk! A várható műsor: Losonci - induló, Kis magyar rapszódia, Lord of the dance, Salutas Amigos, Barcelona, Szamosmenti - induló.
Augusztus 31-én a Zeneiskolában találkozunk 9.20-kor és a Várban 10 órakor megnyitjuk az Országos Halfőző Versenyt egy 30 perces térzenével, mely után mindenki kap egy saját belátása szerinti a helyszínen beváltható étkezési jegyet. Ugyanez nap délután Hegedüs Balázs esküvőjén játszunk.
Ezt követő fellépésünk a Zrínyi napokon lesz: szeptember 7-én 16 órakor térzene a Zrínyi téren - ez SZOMBAT, vasárnap 11 órakor koszorúzás a MTBP-ban, este 20 órakór Záróünnepség.
Hát röviden ennyit!
Mindenkire számítok: Bandi 'bá
#640 schaubg 2013-08-18 12:10:10
avatar
Kedves Zenekar!
Nektek még tart a tábor, mi pedig a tegnapi csodás emlékeinket idézgetjük föl.
Akik már átélték, hogy a zenekar köszöntötte őket házasságkötésükkor, azok tudják, hogy ez mekkora élmény.Remélem mindenkinek megadatik, hogy hasonlóban legyen része!
Köszönjük! Gábor és Ildi
#639 K. Richárd 2013-08-12 07:22:29
avatar
Ha kürtösöknek is van menetkottatartó, akkor igényelnék én is egyet!
#638 Bandi 'bá 2013-08-11 00:51:09
avatar
Hello Zenekarosok!

A Zrínyi napokon a hagyományos térzenénkre valóban szombaton fog sor kerülni. Volt egy variáció a vasárnapra és ezért én még azt tettem fel, de a véglegesítés folyamán - több oknál fogva is - az idei évben változtak a dolgok.
Tehát szombaton délután lesz a Zrínyi - napi térzenénk!
Köszönöm a rákérdezést.
Bandi 'bá
#637 K. Richárd 2013-08-10 22:19:17
avatar
Sajnálatos módon én nem tudok ott lenni idén a táborban! Érezzétek nagyon jól magatokat helyettem is! Puszi cool
#636 L. Niki 2013-08-10 18:51:04
avatar
Kedves Bandi'bá!

A Zrínyi napokkal kapcsolatosan: a meghirdetett program szerint MI szombaton 16.00-17.00-ig játszunk. Változás van a városi plakáthoz képest, vagy Minket informáltak rosszul??

A táborral kapcsolatosan: Ildikónak jeleztem, hogy MI (Adél+Én) csak kedden tudunk csatlakozni a táborhoz. Lehetne egy olyan nagy kérésem/kérésünk, hogy a folyosó hátsóbb traktusában helyezz el Minket? Nekünk nem probléma mással aludni, de a lehetőségekhez mérten "hasonló" korú táborlakók környezetében képzeljük mindezt.

Nagyon köszönöm előre is! Talán nem túl extra kérés ez?!

Üdv.: Niki

Jó utat Mindenkinek!

Ui.: kedden kb. 10-11 óra között érkezünk.
#635 Niki 2013-08-09 19:02:16
avatar
Sziasztok! Nagyon szépen megkérném a zenekar tagjait hogy a hangszeremet és a kottámat legyenek szívese elpakolni nekem. Már alig várom hogy ott lehessek, nagyon hiányzik a zenekar smile
heart